تبلیغات
istgaheakhar11 - طرز تهیه خورش کرفس
 
» تعداد مطالب :
» تعداد نویسندگان :
» آخرین بروز رسانی :
» بازدید امروز :
» بازدید دیروز :
» بازدید این ماه :
» بازدید ماه قبل :
» بازدید کل :
» آخرین بازدید :

   

طرز تهیه خورش کرفس
چهارشنبه 12 فروردین 1394 ساعت 06:59 ب.ظ | نوشته ‌شده به دست محمد ترابی | ( نظرات )


خورش کرفس,نحوه پخت خورش کرفس

 

آماده سازی : 120 دقیقه  
پخت : 90 دقیقه  


مواد لازم جهت تهیه خورش کرفس برای 4 نفر :

گوشت خورشتی 500 گرم
 ساقه کرفس 2 عدد
 برگ کرفس 100 گرم
 جعفری 80 گرم
نعناع20 گرم
پیاز2 عدد
سیر2 حبه
* آبغورهبه میزان لازم
آب جوش2-3 لیوان
روغنبه میزان لازم

 

* چاشنی آبغوره (میتونید رب گوجه هم کمی با پیازداغ تفت بدین و بریزین)

طرز تهیه خورش کرفس :

کرفس یک سبزی مقوی و خوشبو هست که خورشت آن خیلی خوشمزه می شود !

خورش کرفس هم دستورای مختلفی دارد . البته از نظر نوع چاشنی !

مثلا بعضی ها به عنوان چاشنی داخل خورش کرفس رب گوجه کمی می ریزند و رنگ آن یک خورده به قرمزی می زند . بعضی ها آب نارنج یا آبغوره . بعضی ها آلو می ریزند و کمی شیرین می شود . بعضی ها لوبیا می ریزند مثل قورمه سبزی شود .

به هر حال من فقط این مدل را می پسندم . البته با یک قاشق چایخوری رب هم موافقم .ولی این روش زیر را خیلی دوست دارم. امتحان کنید.

خب، اولا کرفس ها را که خریدید ، ساقه های آن را تمیز کنید. ساقه های لوله ای و نازک و تو خالی آن را جدا کنید ، فقط ساقه های نعلی شکل پایین آن را "اول بشویید" و بعد یک دست و ریز خرد کنید.


بعضی ها دوست دارند مورب و درشت تر برش بزنند . این هم می شود .

من 2 تا بوته کرفس خریده بودم .حالا بریزید تو روغن و در تابه یا قابلمه را 10 دقیقه بگذارید و بعد بردارید.

 

خورش کرفس,نحوه پخت خورش کرفس


تقریبا آخرهای آن این شکلی می شود.

 

خورش کرفس,نحوه پخت خورش کرفس


حالا می رویم سراغ سبزی:

 

خورش کرفس,نحوه پخت خورش کرفس


برگهای کرفس را می شوییم .

اندازه ها داخل عکس کاملا مشخص است.
به اندازه ی نصف برگ های کرفسمان ، جعفری می ریزیم.
به اندازه ی نصف جعفری هم ، نعنا !
نعنا را زیاد نریزید که تلخ می کند.

برای لعاب دارشدن خورش، چند تا از آن لوله های توخالی کرفس را هم با سبزی آن مخلوط می کنیم و با سبزی خرد کنی خردشان می کنیم . باید از سبزی قورمه کمی درشت تر باشد.

سبزی باید خشک خشک شود. بعد آن را خردش کنید . و گرنه له می شود .

و حالا سبزی را با روغن خوب تفت می دهیم .

 

خورش کرفس,نحوه پخت خورش کرفس


تا اینجای کار، ما سبزی را آماده کردیم. می توانید اضافه آن را در فریزر بگذارید. سبزی جدا، ساقه جدا.

حالا میریم سر گوشت :

گوشت را با 2 حبه سیر و کمی پیاز داغ و زردچوبه  کمی روغن می گذاریم در قابلمه و در آن را می بندیم . هم تفت می خورد، هم آب پس می دهد و در آب خودش نیم پز می شود. من یک تکه  گوشت چربی دار هم انداختم که خوشمزه تر کند .

 

خورش کرفس,نحوه پخت خورش کرفس


گوشت که نیم پز شد، حبه سیر ها را در می آوریم ، آب جوش به اندازه 2-3 لیوان + پیاز داغ و زردچوبه که با پیاز داغ تفت خورده اضافه میکنیم .

 

خورش کرفس,نحوه پخت خورش کرفس


اگر می خواهید رب بزنید ، همین جا اول با پیاز داغ تفت بدهید بعد بریزید. من رب نمی ریزم . نمک را الان می توانیم اضافه کنیم . زودتر نریزید که باعث می شود گوشت سفت شود و دیر بپزد.
حدود یک ساعتی که گذشت. سبزی و ساقه های سرخ شده را همراه نمک و آبغوره  (یا هر چاشنی ترش دیگری،(من آبغوره را ترجیح می دهم)اضافه می کنیم.

 

خورش کرفس,نحوه پخت خورش کرفس

خورش کرفس,نحوه پخت خورش کرفس


اگر آب آن کم بود. کمی اضافه کنید. اگر چه حواستان باشد ساقه های کرفس خودشان آب می اندازند .
دیگه در آن را بگذارید تا با شعله کم قل های کوچک بخورد .

 

خورش کرفس,نحوه پخت خورش کرفس


و جا بیفتد و این شکلی روغن بیندازد .

 

خورش کرفس,نحوه پخت خورش کرفس

خورش کرفس,نحوه پخت خورش کرفس

 

منبع : beryooni.com




می توانید دیدگاه خود را بنویسید
foot issues سه شنبه 28 شهریور 1396 02:01 ق.ظ
I am now not positive the place you're getting your information, however great topic.
I must spend some time learning more or understanding more.
Thank you for great information I was searching for this info for my mission.
http://creolaoppenheimer.hatenablog.com/ چهارشنبه 18 مرداد 1396 03:15 ب.ظ
Howdy! I could have sworn I've been to this blog before but after looking at a few of the posts I realized it's new to me.
Anyways, I'm definitely delighted I stumbled upon it and
I'll be book-marking it and checking back regularly!
BHW چهارشنبه 30 فروردین 1396 09:09 ق.ظ
Excellent weblog here! Additionally your site loads up fast!
What web host are you using? Can I get your associate link
to your host? I desire my site loaded up as fast as yours lol
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر